Ud og se dit sponsorat

Besigtigelsesrejser

Sammen med vores samarbejdspartenere er der i 2021 følgende turer:

Turerne arrangeres kun hvis situationen tillader det hvad enten det gælder Covid 19 eller andre forhold.

 

 

Bosnien

Turen vil vare 7-8 dage midt sommer vi starter i Billund hvor vi tjekker ind til Tusla, fra lufthavnen går det videre i Bil-Bus hvor der vil være indlagt besøg på diverse skoler hvor der i 2020 er leveret udstyr fra danske sponsorer programmet indrettes også efter hvad deltagerne ønker at se

Turen arrangeres af Jørgen Hesselbjerg i samarbejde med Most-bro

Tanzania

TES Skolen i Afrika arrangerer en kulturrejse af 15 dages varighed fra den 12. – 27 oktober 2021. Vi flyver fra Billund over Amsterdam til Kilimanjaro Airport, som ligger en ½ times kørsel fra Arusha og Vijiji lodge, hvor vi skal bo det meste af opholdet. Vi besøger skoler og andre både private og offentlige institutioner, som enten har fået eller får udstyr fra danske sponsorer. Blandt meget andet besøger vi også en masailandsby, tager på en 2 dages safari og slutter rejsen med et ophold i Usambara Mt. TES Skolen i Afrika har siden 2017 arrangeret lignende ture for vores medlemmer. Endeligt program forventes udsendt sidst på foråret 2021.

Se beretningen fra turen i 2020 her

http://tesdenmark.com/wp-content/uploads/2019/10/Medlemsrejse-feb-2020-oversigt-2.pdf

Turen arrangeres af TES Skolen i Afrika http://tesdenmark.com/

Kenya

Turen vil vare ca. 14 dage omkring påske vi starter fra Billund hvor vi via mellemlandinger flyver til Nairobi i Kenya

Her mødes vi med vores samarbejdspartnere som har sørget for lejede biler og chaufførerne. Til landsbyen Nyandiwa, som er modtager af donationer er der ca. 10 timers kørsel. Her vil vi opleve den originale kultur og de fattige men hjertevarme mennesker. Vi vil besøge de skoler, institutioner of familier som har modtaget donationer.

Det er muligt at tilrettelægge rejsen efter jeres ønsker om eksempletvis safari, regnskov, storby, karenblixens farm mm.

Se programmet fra turen her:

 https://da.simplesite.com/builder/version3/view/447747481

Turen arrangeres af  https://kenyahelp.dk/

 

Har turen interesse giv mig en uforpligtende tilkendegivelse her Sponsorrejse