2015 Aflevering af computere til skolen i Tekno Polen

Computerlokale i Tekno med nye computere og stole

Dublo Klodser fra Orfo til Bezino børnehave

2019 Møde med skolen i Mostar Bosnien

Klasseværelse med nye møbler fra DK

Brugt skoleudstyr får nyt liv I udlandet

Projektet er et NGO uden hensyn til religion hudfarve eller politik men gives udelukkende til nogen der kan anvende udstyret, projekt hvor alle udgifter afholdes af mig som privat, udgifter til transport til modtagere afholdes af modtagerne af udstyret.

Udstyr bortgives til ansøgere uden beregning.

Projektet startede i 2015 og har siden udviklet sig fra at være nogle få computere til udstyr til hele klasser og skoler.

Jeg er så heldig at have nogen frivillige hjælpere der trofast stiller op når der skal slæbes, uden den hjælp kan projektet ikke gennemføres.

Ideen med hele projektet er at udnytte brugt udstyr fra skoler og genanvende det.

I stedet for at køre udtjent men fortsat brugbart udstyret på genbrug doneres udstyret til andre steder som regel i udlandet, hvor der er brug for det.

Det brugte udstyr stammer fra diverse skoler i Østjylland skoler der også kan se en ide i at genbruge møbler og andet udstyr som skal udskiftes. På den måde kan de støtte den grønne tanke

Grunden til at det blev Polen der modtager udstyr er at transporten ikke er længere end det forholds billigt og let kan bringes eller hentes herfra.

Projektet foregår på den måde at udstyret afhentes af de skoler i Polen som mangler udstyr, på den måde sikres også at det tilsendte udstyr benyttes.

Udstyret hentes på en samlecentral et lager i Odder.

Używany sprzęt szkolny i jego nowe życie w Polsce

Projekt jest projektem NGO, w którym wszystkie wydatki ponosi autor tej strony.

Ideą tego projektu jest wykorzystanie używanego sprzętu szkolnego ze szkół duńskich w placówkach w Polsce, które mogą go ponownie wykorzystać. Zamiast oddawać meble i sprzęt do recyclingu można używać go w miejscach, które go potrzebują i chcą z niego korzystać. Powodem, dla którego wybrałem Polskę jest fakt, że dosyć łatwo ten sprzęt przetransportować i jest to stosunkowo niedrogie.

 Wyposażenie sal lekcyjnych i sprzęt pochodzą z różnych szkół z mojej okolicy, a szkoły chcąc je wymienić na nowe oddają je do mojej dyspozycji.

Polskie szkoły, którym brakuje mebli bądź sprzętu zgłaszają się do mnie i odbierają go z magazynu w Odder.